dijous, 21 de desembre del 2017

Rap i educació

Bé, doncs... continuem!

Benvolguts i benvolgudes lectores, realment us aneu a donar compte amb el pas del temps, si no ho heu fet ja, que la música és educativa. Que s'hauria de promoure i valorar una miqueta més? Per supost que sí... el nostre sistema educatiu actual no la té massa ben vista, però nosaltres creguem en el canvi i pensem que açò pot canviar i, de fet, ha de fer-ho.

Us deixem, aquesta vegada, dos xics joves que canten rap i que han decidit, amb els seus temes, tractar el tema de l'educació i del sistema educatiu vigent hui en dia; és, podem-ne dir, una crítica a tot açò.


Un d'ells és Carlos Vidal, més conegut pel seu nom artístic Lytos. Aquest xic és un cantant de música hip-hop i urbana, a més de raper, que nasqué en Palma de Mallorca l'any 1988. Lytos es descriu com un artista amb inspiració que no es centra en un tema en concret, sinó en aquell que li naix expressar en cada tema.






L'altre és l'estatunidenc Robert Williams, també més conegut artísticament com Prince Ea. Nascut també a l'any 1988 a Missouri, aquest poeta, raper i productor de cine, s'inspira en els textos antics de savis, és a dir, és la saviesa la seua font d'inspiració.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Treballant per projectes

Bona vesprada amics i amigues del blog! Aquest quadrimestre a la classe de Didàctica General hem estat treballant en la planificació d'...