diumenge, 26 de novembre del 2017

II Setmana d' activitats complementàries

Aquesta setmana s'ha realitzat a la Facultat de Magisteri la II Setmana d'activitats complementàries, nosaltres, a pesar que no hem pogut anar, ens hem interessat prou per una en concret: Trobada amb l'alumnat de la Facultat de Magisteri: "Cinquanta anys construint un model d'escola en valencià": Tallers: pràctica i reflexió sobre un model d'escola. (Col·lectiu de mestres jubilats Freinet), que ha tingut lloc el dia 23 de novembre.

El col·lectiu de mestres jubilats Freinet va mostrar i explicar als estudiants de la Facultat de Magisteri, la labor que van iniciar i portar a terme en tots aquestos anys, ja que han tingut que lluitar contra molts prejudicis i a voltes fins la llei, per poder desenvolupar el seu treball, principalment contra el franquisme, que no permetia ensenyar el valencià a l'escola. També iniciaren el desenvolupament de l'aplicació de nous mètodes didàctics que proposaven un mètode més llibertari d'educació.

Ací vos deixem una noticia que parla d'açò, per si com nosaltres te l'has perduda:

També té lloc una exposició, que vos recomanem anar a vore a:
http://www.levante-emv.com/tags/octubre-centre-de-cultura-contemporania.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Treballant per projectes

Bona vesprada amics i amigues del blog! Aquest quadrimestre a la classe de Didàctica General hem estat treballant en la planificació d'...