dissabte, 4 de novembre del 2017

Finalitats educatives






Navegant per Internet hem trobat un vídeo prou interessant i pràctic sobre les finalitats del sistema educatiu. El vídeo ens mostra que l'escola ens ensenya uns valors personals i socials per a conviure, ens ajuda a gestionar les emocions i els sentiments, a autocontrolar-nos, també ens facilita l'autoaprenentatge i adaptar-nos al canvi perquè desenvolupa la curiositat i les ganes d’aprendre. Ens ajuda a manejar les TIC de manera responsable i racional, a més,  és l'encarregada de transmetre la cultura de la nostra societat i de valorar la llengua com a recurs de comunicació i comprensió de les diferents realitats, i com una autorealització.

A l'escola aprenem a entendre qüestions i a expressar-nos tant per escrit com oralment en diverses llengües (valencià, castellà, anglés, francés...). Cal dir que ens proporciona un pensament lògic i creatiu, una valoració de la sostenibilitat, i un coneixement sobre la nostra salut, el nostre propi cos.

Per últim, ens fa servir de les matemàtiques per resoldre raonadament les diferents situacions quotidianes, i de la música com a connector de tots els aprenentatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Treballant per projectes

Bona vesprada amics i amigues del blog! Aquest quadrimestre a la classe de Didàctica General hem estat treballant en la planificació d'...