dissabte, 4 de novembre del 2017

Escacs en xiquets i xiquetes de 2 anys?


Bona vesprada ! 😁 Vos pengem el següent article d’Educació Infantil publicat al diari «El País» perquè ens ha resultat molt cridaner, ja que la psicòloga i docent Lorena García ha demostrat reeixidament que aplicant el joc dels Escacs en xiquets i xiquetes de 2 anys, el qual és una autèntica innovació, desenvolupen la intel·ligència emocional i cognitiva al mateix temps, resultant molt beneficiós per a ells i elles.
És una nova pràctica d’ensenyament pels xiquets i xiquetes, que els motiva a aprendre, a estar atents sense molt d'esforç, perquè els agrada i no s’avorrixen.

Açò és el que nosaltres busquem, en un futur, aplicar a les nostres classes. Aquest tipus de joc és entretingut i interessant per als nens i nenes, i també per al professorat; i per mitjà d’aquest, poden aprendre tots eixos coneixements i valors que nosaltres, els i les docents volem ensenyar.

A més, és una activitat oberta, i està associada amb el tema que hem tractat a classe, el treball per projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Treballant per projectes

Bona vesprada amics i amigues del blog! Aquest quadrimestre a la classe de Didàctica General hem estat treballant en la planificació d'...