diumenge, 5 de novembre del 2017

Utilitzar o no llibres de text


Bona nit a tots/es! Fa una estona estàvem navegant per la xarxa, informant-nos i aprenent sobre temes d'educació, quan de sobte hem trobat un blog anomenat "2 profes en apuros", que el porten dues mestres joves de Barcelona, que són molt a prop de la educació viva i d'aprendre jugant, d'una manera més oberta, deixant que siguen els xiquets els que "demanen" el que volen saber, i fer-ho d'una manera molt més personal, segons el nivell i preferències de la classe. 

Bé, doncs estàvem nosaltres llegint el blog, quan hem vist una entrada molt interessant i actual que reflexiona sobre l'ús dels llibres de text, un tema que hem estat tractant a classe últimament, i que obri molt de debat en l'àmbit educatiu. L'article en qüestió s'anomena "Ningún niño necesita libros de texto", i vos deixem ací un enllaç per a que el pugau vore vosaltres també, i donar-nos la vostra opinió sobre el tema. 

Nosaltres estem completament d'acord amb elles, i sens dubte ho farem aixina en quant tinguem l'oportunitat!

https://www.2profesenapuros.com/ningun-nino-necesita-libros-texto/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Treballant per projectes

Bona vesprada amics i amigues del blog! Aquest quadrimestre a la classe de Didàctica General hem estat treballant en la planificació d'...